Reist u veel voor uw werk of heeft u een luxe taxi in de omgeving Limburg nodig voor een zakenrelatie? Voor professioneel zakelijk vervoer is Business Travel Taxi u graag van dienst. Wij zorgen ervoor dat uw relatie niet hoeft te wachten en kan genieten van een comfortabele luxe taxirit. Voor iedereen die vaak zakelijk reist, verzorgen wij op maat gemaakt zakelijk vervoer. Onze chauffeurs bezitten allemaal de vereiste papieren, spreken diverse talen en zijn service gericht. Daarnaast zijn onze chauffeurs zeer flexibel en denken zij graag met u mee.

Business Travel taxi staat altijd voor je klaar als gaat om zakelijke vervoer.

Waarom Business Travel Taxi?

  • Persoonlijke service & aandacht
  • Stipt op tijd. Altijd!
  • Luxe vervoer zonder taxi aanduiding
  • Rijden op rekening
  • Zeer luxe taxi wagens

Wij gaan graag met u in gesprek om uw eisen en wensen te bespreken en tot een passende offerte te komen. Neem gerust contact met ons op.

Ook voor zakelijk luchthaven vervoer staan wij voor u klaar.

Verwacht u een belangrijke zakenrelatie uit het buitenland? Voor verschillende (inter)nationale bedrijven verzorgen wij regelmatig taxivervoer, van of naar de luchthavens maar ook regionaal. Voor het vervoer van grotere groepjes passagiers hebben wij de beschikking over luxe busjes. Indien u wenst de rekening te betalen voor het vervoer van uw gast of medewerker dan kan dat. Geef dit even aan bij de boeking. De betalingstermijn is 14 dagen.

Reserveer een taxi en wij zorgen ervoor dat u comfortabel naar uw bestemming wordt gereden. Onderweg kunt u rustig werken. U kunt uw zakenrelaties, hoe belangrijk ook, met een gerust hart door ons laten vervoeren.

Zakelijke taxi boeken bij Business Travel Taxi.