Verras met een kauwbot je hond

Of er nou een reden voor is of niet; je hond in het zonnetje zetten geeft een fijn gevoel. Hij of zij is onderdeel van het gezin en ook die mag lekker verwend worden. Natuurlijk is daar dierendag en de verjaardag, maar tevens zomaar uit het niets is het heerlijk om je hond te zien genieten. En wat is er beter dan een lekker tussendoortje te geven dat naast lekker voor je hond ook nog eens supergezond is? Zo hoef je je niet schuldig te voelen als je je hond smaakvol laat snacken. Met een kauwbot je hond verrassen is sowieso een geslaagde actie.

Gezond gebit door te kauwen

Honden gebruiken hun gebit dagelijks. Voor hen is het een must dat hun kaken, kiezen en tandvlees naar behoren functioneren en gezond zijn. Het is vervelend als hier problemen ontstaan, zowel voor je viervoeter als voor jou als baasje. Met een smaakvol kauwbot zorg je ervoor dat je hond op een verantwoorde manier snackt en tegelijkertijd de gezondheid van het gebit onderhoudt. Zeker als je je bedenkt dat honden met een gemiddelde tot grote kauwbehoefte anders andere objecten binnen je huis gebruiken om op te kauwen. Niet prettig voor zowel je hond als voor jou.

Er wordt rekening gehouden met allergieën en intoleranties

Het is vervelend als je trouwe viervoeter allergisch of intolerant is voor een bepaald ingrediënt. Bij je hond kan dit tot nare symptomen leiden: huidproblemen zoals roos of jeuk en darmproblemen zoals diarree. Natuurlijk wil je dit zo graag mogelijk voorkomen. Kies in dat geval voor graanvrije hondenkluiven. Er zijn speciale pakketten beschikbaar die zijn samengesteld om de allergische reacties van honden te verminderen. Kan jouw lieve hond bijvoorbeeld niet goed tegen producten met kip, rund of varken? Kies dan uit een pakket waarbij geen van de snacks of andere smaakvolle inhoud dat bepaalde ingrediënt bevat. Prettig om te weten is dat alle hypoallergene boxen ook nog eens vrij van gluten en graan zijn. Zo kun je jouw viervoeter heerlijk laten genieten van graanvrije hondenkluiven.

De hondensnacks zijn honderd procent natuurlijk

Het kauwbot en alle andere snacks die je in de pakketten vindt zijn honderd procent natuurlijk. De inhoud is zorgvuldig samengesteld en daarbij is alleen de beste kwaliteit geselecteerd. Smaakvol en erg gezond, dat omschrijft de inhoud van de Belloboxen. Met onze kauwbotten voor honden zit je altijd goed en kun je je hond op ieder tijdstip verantwoord verwennen. Lekker na een lange wandeling, een inspannende training of gewoon uit het niets. Zet jouw hond binnenkort in het zonnetje met een fantastisch smakend en supergezond kauwbot voor honden.