Een appartement kopen in Costa del Sol en genieten van gratis styling en interieur advies. Dat klinkt te goed om waar te zijn. Maar tegenwoordig kan het wel!

Investinspain, de Belgische makelaar voor top nieuwbouwprojecten in Costa del Sol, biedt de mogelijk om uw nieuwe appartement, penthouse of villa in te richten met top design meubels. Hiermee ontzorgen wij onze klanten volledig. Dit betekent dat onze design specialisten samen met de klant een ontwerp en inrichting maken. Vervolgens nemen wij het werk volledig uit uw handen. Van bestelling, transport, tot plaatsing!

Over Homeinspain

Homeinspain is een totaalinrichter die ontstaan is vanuit het succesvolle INVESTINSPAIN, uw vastgoedspecialist in de Costa del Sol. Door de verkoop van het vastgoed hebben we vastgesteld dat eigenaars van een nieuwbouwappartement, penthouse of villa, moeilijk hun weg vinden in de Spaanse winkels voor een passend interieur en ook praktisch veel moeilijkheden hebben om de leveringen en logistiek te organiseren. Het is net daarom dat we HOMEINSPAIN in het leven hebben geroepen.

HOMEINSPAIN staat voor ‘topkwaliteit voor elk budget’, en werkt rechtstreeks samen met gerenommeerde fabrikanten.Hierdoor hebben we extra controle van fabricatie tot en met levering. De interieur designers van onze merken staan paraat als het gaat om pure technische vragen. Wij koppelen steeds terug naar u met een antwoord op maat.

We bieden een totaalconcept voor de inrichting van uw nieuwe woning aan de Costa del Sol. Via onze showvilla’s in België en Spanje willen we een volledige collectie van indoor & outdoor ter beschikking stellen.