In de klasse van refurbished is de iPhone 7 één van de populairste telefoons. Met een mooie groot scherm van maar liefst 4,7 inch en een minimale rand is deze telefoon geschikt voor alles! Je kunt hem ook gemakkelijk met één hand bedienen.

De refurbished iPhone 7 heeft een volledige aluminium body wat een strak uiterlijk vertoon geeft. Met een 12MP camera is het mogelijk om goede foto’s te schieten met je telefoon.

Voordelen refurbished iPhone 7
– Met de krachtige A10 processor kan deze telefoon alle apps draaien die je maar wilt, zelfs tegelijkertijd.
– Prachtig LCD scherm met hele mooie kleuren.
– Je kunt deze telefoon makkelijk met één hand bedienen.
– Prachtige foto’s dankzij de 12 MP camera van de iPhone 7

Wat is een refurbished iPhone 7?
Naast dat de iPhone 7 een van de beste telefoons ter wereld is, is het ook één van de duurste telefoons ter wereld. Een iPhone 7 kopen is voor veel mensen dan ook niet te doen. Als dit het geval is kan je een refurbished iPhone 7 kopen.

Een refurbished iPhone 7 is simpelweg een tweedehands telefoon die door een expert helemaal goed is gemaakt, zodat alles weer als nieuw werkt. Je krijgt dus qua kwaliteit een nieuwe telefoon, maar qua prijs betaal je een stuk minder. Het grootste voordeel van een refurbished iPhone 7? Je krijgt er bij ons gewoon 2 jaar garantie op.

Wij hebben tevens een refurbished iPhone 7 plus te koop!

Refurbished van Rephone

Rephone is gespecialiseerd in refurbished iPhones, iPads en smartphones. Refurbished betekent gerenoveerd en dit houdt in dat we bij Rephone gebruikte artikelen een tweede leven geven. Al onze ‘gereviseerde’ toestellen en apparaten worden uitvoerig door technici nagekeken, getest en gereinigd. We leveren de beste kwaliteit en op alle tweedehands artikelen die je bij ons kunt kopen geldt de wettelijke garantie. In onze webshop vind je ons volledige aanbod.

  • Ruim 6390 klanten beoordelen ons met een 8.3
  • 14 dagen bedenktijd, gratis retour
  • 24 maanden garantie op alle producten
  • Nieuwe originele accu op alle iPhones
  • Goed voor het milieu!